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Under the Florida Safety in Private Spaces Act, Fl. Stat. § 553.865, a person may only enter a restroom or changing 
facility on the school’s premises that is designated for the person’s biological sex at birth or that is designated as a 
unisex restroom or changing facility, except that a person may enter a restroom or changing facility on the school’s 
premises that is designated for the opposite of the person’s biological sex at birth only under the following 
circumstances: (a) To accompany a person of the opposite sex for the purpose of assisting or chaperoning a child 
under the age of 12, an elderly person, or a person with a disability or a developmental disability; (b) For law 
enforcement or governmental regulatory purposes; (c) For the purpose of rendering emergency medical assistance 
or to intervene in any other emergency situation where the health or safety of another person is at risk; (d) For 
custodial, maintenance, or inspection purposes, provided that the restroom or changing facility is not in use; or (e) If 
the appropriate designated restroom or changing facility is out of order or under repair and the restroom or changing 
facility designated for the opposite sex contains no person of the opposite sex. Any school instructor, administrator, or 
employee who willfully enters a restroom or changing facility on the school’s premises in violation of this provision 
and refuses to depart when asked to do so by any administrative personnel, faculty member, security personnel, or 
law enforcement personnel shall be subject to disciplinary action by the school, including, but not limited to, 
warning, probation, suspension, or termination. 
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